[smartslider3 slider=6]

UKK

Kokosimme sinulle UKK listan, josta löydät vastauksia nopeasti kysymyksiin koskien ScreenSavior™-suojalasiamme. Olemme aina käytettävissäsi sähköpostilla, mutta toisinaan vastaamineen saattaa venyä muutamaan päivään. Jotta saat vastaukset heti, suosittelemme tutustumaan tähän sivuun.

Mikä on rajoitettu elinikäinen takuu?

ScreenSavior™-suojalasi kestää uskomattoman paljon ja toivomme, että se palvelisi käytössäsi mahdollisimman pitkään. Silti, myös ScreenSavior™-suojalasi voi hajota. Jos sinusta tuntuu, että ScreenSavior™-suojalasisi hajosi ilman selkeää syytä, niin korvaamme sen sinulle uudella. Reilua, eikö?

Paraskin karkaistu lasi voi vaurioitua, mutta useimmiten se säästää teidät silti laitteenne näytön rikkoutumiselta. Harvinaisemmissa tapauksissa olemme myös nähneet, että puhelimen kosketusnäyttö on rikkoontunut, mutta ScreenSavior™-suojalasi on säilynyt ehjänä. Syynä tähän on useimmiten ollut se, että puhelin on saanut voimakkaan iskun näytön kulmaan, jolloin isku ei ole edes kohdistunut suojalasiin. Nämä ovat aina ikäviä sattumuksia ja toivommekin, että käytätte laitteenne suojaamiseen myös sen reunoja suojaavaa kuorta.

ScreenSavior™-suojalasin tulisi kestää käytössä yhtä pitkään kuin laite, johon sen hankitte. Niinpä me sitoudumme tarjoamaan teille korvaavan tuotteen vahingoittuneen tilalle laitteenne käyttöiän ajan. Laitevalmistajat muuttavat usein laitekokoja ja näyttöjen mittoja, joten sitoudumme noudattamaan rajoitettua elinikäistä takuuta ostopäivästä siihen saakka, kun laitteestanne on julkaistu kaksi uudempaa seuraavaa tuoteversiota.


Mitä rajoitettu elinikäinen takuu kattaa?

Jos olet rekisteröinyt ScreenSavior™-tuoetteesi ja voit todistaa ostaneesi aidon ScreenSavior™-tuotteen, lupaamme kunnoittaa takuusopimustamme kaikissa tapauksissa. Emme epäile asiakkaitamme, mutta tietyissä tapauksissa, joissa ScreenSavior™-tuote on selkeästi kohdannut epäasianmukaista kohtelua, liimapinta on kärsinyt useammista irrotuksista ja asennuksista tai kun suojalasi on hajonnut suuren iskuvoiman seurauksena, pyydämme teitä olemaan kohtuullisia korvauskysymyksissänne. ScreenSavior™-suojalasin asianmukainen käyttö ei vahingoita laitettasi edes rikkoutuessaan. Luonnollisesti on myös tilanteita, joissa kosketusnäyttö särkyy kaikista suojavarusteista huolimatta ja täten emme voi vastata laitteellenne tapahtuneista vahingoista.

Kattaako rajoitettu elinikäinen takuu myös vahingot laitteelleni?

Takaamme, että ScreenSavior™-suojalasi ei vahingoita mobiililaitettasi, johon se on suunniteltu.
ScreenSavior™-suojalasi on suunniteltu antamaan mobiililaitteesi kosketusnäytölle huomattavan hyvän suojan iskuilta. Emme kuitenkaan pysty rajoittamaan mobiililaitteeseesi kohdistuvien mahdollisten iskujen määrää ja laatua, joten emme myöskään voi taata, ettei laitteellesi voisi tapahtua vahinkoa missään tilanteessa.

Vaikuttaako suojalasi akun kestoon?

ScreenSavior™-suojalasi ei vaikuta laitteesi akun kestoon millään tavalla. Itse asiassa ScreenSavior™-suojalasin heijastuksia vähentävä ja valonläpäisyä lisäävä pinnoite auttaa sinua lukemaan näyttöä paremmin ja voit halutessasi jopa vähentää näytön kirkkautta ja siten pidentää laitteesi akun kestoa.

Mitä tarkoittaa värien tarkka toistuminen?

ScreenSavior™-suojalasin valonläpäisykyky on erittäin korkea ja myös erittäin lineaarinen. Koko näkyvän valon aallonpituusalue toistuu lasin ja nanopinnoitteen läpi erinomaisen tarkasti. Tämä tarkoittaa sitä, että voit nähdä värit ScreenSavior™-suojalasin läpi yhtä tarkasti ja muuttumattomina – aivan kuin katselisit laitteesi alkuperäistä näyttöä.
Kuinka ScreenSavior-suojalasi suojaa mobiililaitteeni näyttöä iskuilta?

Huomioithan, että vaikka ScreenSavior™-suojalasi on äärimmäisen kestävä, se ei silti ole rikkoutumaton. Normaalissa käytössä ScreenSavior™ pysyy ehjänä ja kestää hyvin myös siihen kohdistuvia iskuja, samalla suojaten allaan olevaa kosketusnäyttöä rikkoutumiselta. Tietyissä tilanteissa mobiililaitteenne voi kuitenkin kohdata niin suuren iskuvoiman, että ScreenSavior™-suojalasi rikkoutuu, mutta todennäköisesti se pelastaa laitteenne näytön! Tällöin tarvitsette uuden ScreenSavior™-suojalasin, mutta ette kuitenkaan uutta laitetta tai kalliin näyttömodulin vaihtoa. ScreenSavior™-suojalasi siis toimii samalla tavalla kuin autojen törmäyssuojat, joissa törmäysvoima ohjataan absorboitumaan tiettyihin kohtiin auton rakenteissa ja pois kriittisimmistä kohdista.
Näyttöjen reuna-alueet ovat aina kaikkein herkimpiä vaurioille. Vaikka ScreenSavior™-suojalasi auttaakin merkittävästi suojaamaan laitteenne näyttöä iskuilta, suosittelemme lisäksi käyttämään myös muita, erityisesti mobillilaitteen reunoja suojaavia lisävarusteita.

Mitä tarkoitetaan pitkän aikavälin väistämättömällä kulumisella?

Mobiililaitteiden kosketusnäytöt joutuvat koville monenlaisissa tilanteissa. Etenkin laitteet, joita kannamme mukanamme taskuissa, käsilaukuissa ja repuissa joutuvat lähes väistämättä alttiiksi naarmuuntumiselle. Naarmuuntumista aiheuttavat taskuissa kolikot, avaimet ja ihan normaalikäytössäkin kynnet, korut, vetoketjut ja milloin mikäkin.Kosketusnäyttöä kosketetaan jatkuvasti ja sitä pyyhitään erilaisilla kankailla ja papereilla toistuvasti. Nämä kaikki jokapäiväiset toiminnot aiheuttavat väistämättä kulumaa laitteesi kosketusnäyttölle. ScreenSavior™-suojalasi suojaa allaan olevaa alkuperäistä kosketusnäytön lasia, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi ainakaan sen kulumisesta tai naarmuuntumisesta.

Miksi kosketusnäyttö on uutena liukas ja muuttuu sitten tahmeaksi käyttää?

Useimmissa laadukkaissa kosketusnäytöissä on jonkinlainen pinnoite, jotta niitä on miellyttävä käyttää ja helppo pyyhkiä puhtaaksi sormenjäljistä ja muista tahroista. Yleisesti nämä pinnoitteet ovat erittäin ohuita kerroksia. Osassa pinnoitteita likaa hylkivä käsittely kuluu käytössä pois ja niiden puhdistuvuus heikkenee merkittävästi jopa vain muutaman kuukauden normaalikäytössä. Kun pinnoite on kulunut pois, jäljelle jää pinta, joka on huomattavasti tahmeampi ja epämiellyttävämpi käyttää eikä se smyöskään puhdistu helposti. Jos alkuperäinen näyttösi on jo nähnyt parhaat päivänsä, saat siihen uutta hohtoa asentamalla sen päälle ScreenSavior™-suojalasin, jonka pinnoite kestää kulutusta huomattavan pitkään – jopa pidempään kuin joidenkin laitteiden alkuperäiset näytöt.

Voinko irrottaa ja uudelleenkohdistaa ScreenSavior™-suojalasini?

ScreenSavior™-suojalasi on suunniteltu asennettavaksi kerran ja jätettäväksi paikoilleen. Erityistä varovaisuutta ja huolellisuutta noudattaen on kuitenkin mahdollista onnistua paikoittamaan ScreenSavior™-suojalasi uudelleen. Onnistuaksenne tässä, teidän tulee nostaa ScreenSavior™-suojalasia yhdestä nurkasta hyvin varovasti ja antaa suojalasin nousta irti laitteen näytöstä hitaasti. Liian nopea ja voimakas taivuttaminen saattaa rikkoa suojalasin.Tämän jälkeen voitte kohdistaa ja painaa lasin uudelleen laitteenne näyttöön. Uudelleenkohdistus voidaan kuitenkin tehdä vain muutamia kertoja (yhdestä kahteen kertaan) ja uudelleenpaikoituksessa on aina vaarana pölyn ja muun lian joutuminen näytön ja suojalasin väliin. ScreenSavior™-suojalasin tarrapinnasta ei jää jäämiä laitteesi näyttöön.