Tuki

 

UKK

Kuinka rajoitettu elinikäinen takuu toimii?
Olemme tehneet kaikkemme, jotta ScreenSavior™-suojalasi palvelisi tarkoituksessaan mahdollisimman pitkään. Äärimmäisissä iskuissa lasi voi tietenkin vaurioitua, mutta useimmiten se säästää teidät silti laitteenne näytön rikkoutumiselta. ScreenSavior™-suojalasin tulisi kestää käytössä yhtä pitkään kuin laite, johon sen hankitte. Niinpä me sitoudumme tarjoamaan teille korvaavan tuotteen vahingoittuneen tilalle laitteenne käyttöiän ajan.
Laitevalmistajat muuttavat usein laitekokoja ja näyttöjen mittoja, joten sitoudumme noudattamaan rajoitettua elinikäistä takuuta ostopäivästä siihen saakka, kun laitteestanne on julkaistu kaksi uudempaa seuraavaa tuoteversiota.

Mitä rajoitettu elinikäinen takuu kattaa?
Jos olette rekisteröineet ScreenSavior™-tuoetteenne ja voitte todistaa ostaneenne aidon ScreenSavior™-tuotteen, lupaamme kunnoittaa takuusopimustamme kaikissa tapauksissa. Emme epäile asiakkaitamme, mutta tietyissä tapauksissa, joissa ScreenSavior™-tuote on selkeästi kohdannut epäasianmukaista kohtelua, liimapinta on kärsinyt useammista irrotuksista ja asennuksista tai kun suojalasi hajonnut suuren iskuvoiman seurauksena, pyydämme teitä olemaan kohtuullisia korvauskysymyksissänne.

Kattaako rajoitettu elinikäinen takuu myös vahingot laitteelleni?
Takaamme, että ScreenSavior™-suojalasi ei vahingoita mobiililaitettanne, johon se on suunniteltu.
ScreenSavior™-suojalasi on suunniteltu antamaan mobiililaitteenne kosketusnäytölle huomattavan hyvän suojan iskuilta. Emme kuitenkaan pysty rajoittamaan mobiililaitteeseenne kohdistuvien mahdollisten iskujen määrää ja laatua, joten emme myöskään voi taata, ettei laitteellenne voisi tapahtua vahinkoa missään tilanteessa.

Vaikuttaako suojalasi akun kestoon?
ScreenSavior™-suojalasi ei vaikuta laitteenne akun kestoon millään tavalla. Itse asiassa ScreenSavior™-suojalasin heijastuksia vähentävä ja valonläpäisyä lisäävä pinnoite auttaa teitä lukemaan laitteenne näyttöä paremmin ja voit halutessanne voitte jopa vähentää näytön kirkkautta ja siten pidentää laitteenne akunkestoa.

Mitä tarkoittaa värien tarkka toistuminen?
ScreenSavior™-suojalasin valonläpäisykyky on erittäin korkea ja myös erittäin lineaarinen, joten koko näkyvän valon aallonpituusalue toistuu lasin ja nanopinnoitteen läpi erinomaisen tarkasti. Tämä tarkoittaa sitä, että näette värit ScreenSavior™-suojalasin läpi yhtä tarkasti ja muuttumattomina – aivan kuin katselisitte laitteenne alkuperäistä näyttöä.

Kuinka ScreenSavior-suojalasi suojaa mobiililaitteeni näyttöä iskuilta?
Huomioittehan, että vaikka ScreenSavior™-suojalasi on äärimmäisen kestävä, se ei silti ole rikkoutumaton. Normaalissa käytössä ScreenSavior™ pysyy ehjänä ja kestää hyvin myös siihen kohdistuvia iskuja, samalla suojaten allaan olevaa kosketusnäyttöä rikkoutumiselta. Tietyissä tilanteissa mobiililaitteenne voi kuitenkin kohdata niin suuren iskuvoiman, että ScreenSavior™-suojalasi rikkoutuu, mutta todennäköisesti se pelastaa laitteenne näytön! Tällöin tarvitsette uuden ScreenSavior™-suojalasin, mutta ette kuitenkaan uutta laitetta tai kalliin näyttömodulin vaihtoa. ScreenSavior™-suojalasi siis toimii samalla tavalla kuin autojen törmäyssuojat, joissa törmäysvoima ohjataan absorboitumaan tiettyihin kohtiin auton rakenteissa ja pois kriittisimmistä kohdista.
Näyttöjen reuna-alueet ovat aina kaikkein herkimpiä vaurioille. Vaikka ScreenSavior™-suojalasi auttaakin merkittävästi suojaamaan laitteenne näyttöä iskuilta, suosittelemme lisäksi käyttämään myös muita, erityisesti mobillilaitteen reunoja suojaavia lisävarusteita.

Mitä tarkoitetaan pitkän aikavälin väistämättömällä kulumisella?
Mobiililaitteiden kosketusnäytöt joutuvat koville monenlaisissa tilanteissa. Etenkin laitteet, joita kannamme mukanamme taskuissa, käsilaukuissa ja repuissa joutuvat lähes väistämättä alttiiksi naarmuuntumiselle. Naarmuuntumista aiheuttavat taskuissa kolikot, avaimet ja ihan normaalikäytössäkin kynnet, korut jne. Kosketusnäyttöä kosketetaan jatkuvasti ja sitä pyyhitään erilaisilla kankailla ja papereilla toistuvasti. Nämä kaikki jokapäiväiset toiminnot aiheuttavat väistämättä kulumaa laitteenne kosketusnäyttölle. ScreenSavior™-suojalasi suojaa allaan olevaa mobiililaitteenne alkuperäistä näyttöä, joten teidän ei tarvitse olla huolissaan laitteen alkuperäisen näytön ja sen pinnalla olevan pinnoitteen kulumisesta.

Miksi mobiililaitteeni kosketusnäyttö on uutena liukas ja muuttuu sitten tahmeaksi käyttää?
Useimmissa laadukkaissa kosketusnäytöissä on jonkinlainen pinnoite, jotta niitä on miellyttävä käyttää ja helppo pyyhkiä puhtaaksi sormenjäljistä ja muista tahroista. Yleisesti nämä pinnoitteet ovat erittäin ohuita kerroksia ja melko pehmeitä, joten käytännössä ne kuluvat normaalikäytössä ja niiden puhdistuvuus heikkenee merkittävästi jopa vain puolen vuoden normaalikäytössä. Kun pinnoite on kulunut pois, jäljelle jää vain paljas lasi, joka on huomattavasti tahmeampi ja epämiellyttävämpi käyttää eikä se myöskään puhdistu helposti.

Voinko irrottaa ja uudelleenkohdistaa ScreenSavior™-suojalasini?
ScreenSavior™-suojalasi on suunniteltu asennettavaksi kerran ja jätettäväksi paikoilleen. Erityistä varovaisuutta ja huolellisuutta noudattaen on kuitenkin mahdollista onnistua paikoittamaan ScreenSavior™-suojalasi uudelleen. Onnistuaksenne tässä, teidän tulee nostaa ScreenSavior™-suojalasia yhdestä nurkasta hyvin varovasti ja antaa suojalasin nousta irti laitteen näytöstä hitaasti. Tämän jälkeen voitte kohdistaa ja painaa lasin uudelleen laitteenne näyttöön. Uudelleenkohdistus voidaan kuitenkin tehdä vain muutamia kertoja (yhdestä kahteen kertaan) ja uudelleenpaikoituksessa on aina vaarana pölyn ja muun lian joutuminen näytön ja suojalasin väliin. ScreenSavior™-suojalasin tarrapinnasta ei jää jäämiä laitteesi näyttöön.