Teknologia

ScreenSavior™ on Suomessa suunniteltu ja valmistettu suojalasi, joka suojaa laitteen alkuperäistä näyttöä mahdollisimman hyvin, mutta ei vähennä kosketusnäytön optisia ominaisuuksia eikä heikennä kosketusohjauksen käyttömukavuutta pitkälläkään aikavälillä.

ScreenSavior™ -suojalasi ei siis tarjoa pelkästään äärimmäistä suojaa mobiililaitteesi näytölle, vaan siinä on myös erityisesti kosketusnäytön käyttöä ajatellen kehitetty nanopinnoite, joka takaa sille erinomaisen optisesti kirkkaan suorituskyvyn ja erinomaisen kulutuskestävyyden. ScreenSavior™ -suojalasin nanopinnoite takaa laitteesi miellyttävän käytettävyyden ja myös sen puhdistuvuus on omaa luokkaansa.

ScreenSavior™ antaa mobiililaitteesi näytölle suojan häiritsemättä sen toimintaa tai tuntumaa millään lailla. Jos laitteesi alkaa näyttää jo ikääntymisen merkkejä, ScreenSavior™ -suojalasilla sen näyttö tuntuu jälleen kuin uudelta.

 

ISKUNKESTÄVYYS

Lue lisää

ScreenSavior™ -suojalasin äärimmäisen iskunkestävyyden takaa korkealuokkainen kemiallisesti karkaistu lasi, joka on ominaisuuksiltaan vähintään yhtä hyvä tai parempi kuin laitteesi alkuperäisen näytön lasipinta. ScreenSavior™ -suojalasi on lisäksi kovapinnoitettu siloksaanipolymeereistä muodostuvalla nanopinnoitteella.

Tarkasti kontrolloidussa teollisten standardien mukaisessa ”ball drop” –iskulujuustestissä ScreenSavior™-suojalasi on omaa luokkaansa verrattuna muihin vastaaviin tuotteisiin.

Suurenna graafi

ball drop test

*Ball drop -testissä standardin ISO 6603-1 mukaisessa testissä teräskuulalaakeri pudotetaan lasin päälle kohtisuoraan kontrolloiduilta korkeuksilta.

OPTINEN SUORITUSKYKY

Lue lisää

Mobiililaitteen näytön suojauksen ei tulisi heikentää näytön optisia suoritusarvoja. ScreenSavior™-suojalasin nanopinnoite on alun perin kehitetty aurinkokennoteollisuuden tarpeisiin, mutta optimoitu erityisesti kosketusnäytöille. ScreenSavior™-pinnoitteen valonläpäisy on jopa parempi kuin mobiililaitteiden näyttöjen alkuperäislaseissa. Optinen kirkkaus, näytön selkeys ja värintoisto pysyvät laitteessasi ennallaan samalla, kun ScreenSavior™-pinnoite vähentää hieman myös näytön heijastumia.

Suurenna graafi

Optical performance

ScreenSavior™ on suunniteltu säilyttämään mobiililaitteesi optinen suorituskyky ja värien tarkka toistuminen. Jotkut kaupalliset suojakalvot ja -lasit saattavat aiheuttaa häiritsevien heijastusten lisääntymistä sekä erityisesti sinisen allonpituusalueen (360 – 480 nm) värien epätarkkaa toistumista.

KESTÄVYYS

Lue lisää

Laadukkaan mobiililaitteen kosketusnäyttö on aina pinnoitettu ja sen tulisi olla miellyttävä käyttää, koskettaa ja helppo pyyhkiä puhtaaksi. Lisäksi pinnoitteen tulisi kestää laitteen normaalikäytössä koko sen eliniän ajan.

Kulutustesti hankaavalla kankaalla jäljittelee kosketusnäytön todellisten käyttötilanteiden mukaista kulutusta. Riittävän ajan kuluessa lasin pinnalla oleva pinnoite kuluu puhki, jättäen jälkeensä naarmuuntuneen paljaan lasin. Viiden vuoden normaalikäyttöä vastaavassa kulutustestissä ScreenSavior™ oli selkeästi kilpailijoitaan parempi.

Suurenna graafi

contact angle

Kontaktikulma: arvo, joka korreloi pinnan veden- ja rasvanhylkivyyttä. Paljaan lasin kontaktikulma on noin 50 astetta.

ScreenSavior™-tuotteet kestävät testitilanteissa hankausta teräsvillalla (5000 sykliä) ja kankaalla (200 000 sykliä) ilman merkittävää pinnoitteen ominaisuuksien heikkenemistä.