[smartslider3 slider=5]

Takuu

Olemme varmoja ScreenSavior™-tuotteidemme korkeasta laadusta, joten myönnämme niille rajoitetun elinikäisen takuun. Jos hankkimasi ScreenSavior™-suojalasi rikkoutuu normaalissa käytössä, vaihdamme sen kerran kyselemättä uuteen.

Rajoitettu elinikäinen takuu

Jos olet rekisteröinyt ScreenSavior™-tuotteesi oheisella lomakkeella ja voit todistaa ostaneesi aidon ScreenSavior™-tuotteen, lupaamme kunnoittaa takuusopimustamme kaikissa tapauksissa.

Emme epäile asiakkaitamme, mutta tietyissä tapauksissa, joissa ScreenSavior™-tuote on selkeästi kohdannut epäasianmukaista kohtelua, liimapinta on kärsinyt useammista irrotuksista ja asennuksista tai kun suojalasi on hajonnut suuren iskuvoiman seurauksena, pyydämme teitä olemaan kohtuullisia korvauskysymyksissänne.

ScreenSavior™-suojalasin asianmukainen käyttö ei vahingoita laitettasi edes rikkoutuessaan. Valitettavasti on myös tilanteita, joissa kosketusnäyttö särkyy kaikista suojavarusteista huolimatta ja täten emme voi vastata laitteellenne tapahtuneista vahingoista.

  * Nimi
  * Email
  * Ostopaikka
  Ole hyvä ja lataa kuva kuitista:
  Tilausnumero
  Pyydämme toimittamaan joko tilausnumeron tai liittämään kuitin ostostasi. Varmista, että kuva on riittävän suuri (suurin koko 2MB), jotta se olisi luettavissa. Pystyt liittämään vain JPEG, PNG, GIF tai PDF tiedostoja.
  KYLLÄ! Minulle saa jatkossa lähettää tietoa tuotteista ja tarjouksista.