Suojalasimme SuomiMobiilin arvostelussa

Laadukkaat suomalaiset suojalasit Applen laitteille saapuivat markkinoille
Kirjoittanut: Eero Salminen (Lähde: SuomiMobiili.fi)

Kiinnostaako suomalainen osaaminen? Optitune Oy on yksi harvoista suomalaisista yrityksistä, joka on lähtenyt mukaan älylaitteiden suojalasien markkinoille oman ScreenSavior -brändin kanssa. Optitune Oy on Oulusta kotoisin oleva yritys, joka on keskittynyt valmistamaan erikoiskemikaaleja ja prosessiratkaisuja.

Saimme SuomiMobiiliin ihasteltavaksi muutamia Optitunen ScreenSavior -suojalaseja Applen laitteille. Yritys tarjoaa tällä hetkellä ainoastaan näytönsuojalasejaan uusimmille Applen iPhone -puhelimille, sekä muutamille iPad -malleille. ScreenSavior on laadukas suojalasi, joka valmistetaan täysin kotimaisin voimin Oulussa. Usean alan huippuosaajat ovat luoneet kuluttajamarkkinoille kotimaisen, teknisesti erittäin korkealaatuisen ja hinnaltaan kilpailukykyisen suojalasin. Varsinkin me SuomiMobiilissa voimme suositella kyseisiä suojalaseja, sillä kokemuksemme mukaan ne ovat laadukkaita sekä kestäviä.

ScreenSaviorin suojalasit ovat korkealaatuisia monestakin syystä. Esimerkiksi kaikki tuotteet ovat päällystetty likaa hylkivällä ja matalakitkaisella Nano-pinnoitteella, joka vähentää sormenjälkiä ja tekee näytöstä helposti puhdistettavan. Lasit on valmistettu myös vähentämään heijastusta, sillä valo läpäisee lasin erityisen hyvin. Kyseiset suomalaiset näyttölasit ovat tällä hetkellä saatavilla iPhone 5/5s/SE, iPhone 6/6s, iPhone 6 Plus/6s Plus sekä iPad Mini 4 -laitteille.

Kaikki ScreenSavior -tuotteet ovat valmistettu Suomessa, joka on loistava erottumiskeino. Suojalasien hinnat alkavat 21 eurosta ja ne on saatavilla tällä hetkellä vain yhtiön oman verkkokaupan kautta.

Vastaa