täydellinen näytön panssarilasi

Suojaa kosketusnäyttösi markkinoiden parhaimmalla panssarilasilla.
Perusteellisesti suunniteltu ja äärimmäinen suorityskyky.

Huippu ominaisuudet:

  • Optisesti kirkas ja vahva nanopinnoitettu lasi
  • Markkinoiden paras iskunkestävyys
  • Ohut ja huomaamamaton
  • Erittäin helppo asentaa

Helppo puhdistaa

Lue lisää

Helposti puhdistettava kosketusnäytön pinta on liukas, mikä parantaa kosketusohjauksen käyttömukavuutta.
Nanopinnoite hylkii vettä ja rasvoja, jolloin se vähentää näyttöön jääviä sormenjälkiä ja muita tahroja. Helposti puhtaaksi pyyhittävän näytön katselukokemus pysyy miellyttävänä.

Heijastuksenesto

Lue lisää

ScreeenSavior™-suojalasin nanopinnoite vähentää lasipinnan heijastuksia.
Yhdessä erinomaisen valonläpäisyn kanssa se pitää laitteesi näytön hyvin luettavana ja värit tarkkoina niin ulkona kuin sisätiloissakin.

reduced reflection

Elinikäinen takuu

Read more

Ei mutinoita: jos ScreenSavior™ –suojalasisi vahingoittuu normaalissa käytössä; palauta se meille ja korvaamme sen uudella. *

limited warranty

Iskunkestävyys

Lue lisää

ScreenSavior™ -suojalasin äärimmäisen iskunkestävyyden takaa korkealuokkainen kemiallisesti karkaistu lasi, joka on ominaisuuksiltaan vähintään yhtä hyvä tai parempi kuin laitteesi alkuperäisen näytön lasipinta. ScreenSavior™ -suojalasi on lisäksi kovapinnoitettu siloksaanipolymeereistä muodostuvalla nanopinnoitteella. anti scratch

Easy Application

Read more

The packaging incorporates a specially designed alignment tool that makes the application of screen protector easy and accurate.

Easy Application

Huomaamattoman ohut

Lue lisää

Korkealuokkainen kemiallisesti karkaistu lasi on erittäin ohut ja reunoiltaan hiottu, joten se ei häiritse mobiililaitteesi käyttöä, eikä juurikaan lisää laitteesi paksuutta. ScreenSavior™ -suojalasi ei myöskään vaikuta laitteesi näytön kosketusohjauksen toimintaan.