Asennus

ScreenSavior™ on suojalasi, joka suojaa alkuperäistä näyttöä naarmuilta ja rikkoutumiselta. Korkealuokkainen kemiallisesti karkaistu, nanopinnoitettu suojalasi on erinomainen suoja laitteesi turvaksi.
ScreenSavior™ ei vahingoita alkuperäistä laitteesi näytöä. Pakkauksessa on Suomessa suunniteltu kohdistustyökalu, joka tekee suojalasin asennuksesta helppoa ja tarkkaa.

Asennusohjeet:
1. Puhdista puhelimen pinta märkäliinalla. Kuivaa pinta mikrokuituliinalla.
2. Aseta puhelin kuvan mukaisesti pöydälle ja poista suojamuovi suojalasista.
3. Asenna suojalasi puhelimeen pakkauksen kohdistusapuvälineen avulla.
4. Painele suojalasia kevyesti sormella ja mikrokuituliinalla pakkauksen avulla keskeltä sivuille päin.
5. Poista pakkaus ja viimeistele pinta mikrokuituliinalla.

Käsittely ja hävitys

Hävitä tämä karkaistu suojalasi turvallisella tavalla niin, että et aiheuta tapaturmaa itsellesi tai muille.

Kun poistat lasinsirpaleita, käytä siruilta suojaavia käsineitä. Kääri rikkoutunut lasi paperiarkin väliin. Hävitä lasi kierrättämällä. Jos lasi rikkoutuu, lakaise ja imuroi alue puhtaaksi. Näin voit varmistaa, että alue on täysin puhdas lasinsirpaleista. Noudata varovaisuutta ja huolellisuutta kuten, minkä tahansa herkästi särkyvän tuotteen kanssa.

Muista rekisteröidä ScreenSavior™-tuote, jotta voit hyödyntää rajoitetun elinajan takuun.

Turvallisuus ja kunnossapito

Karkaistu lasi on turvallinen lasityyppi. Se kestää tavallista lasia paremmin kuormituksen, iskun, taipumisen, korkeat lämpötilat sekä nopeat lämpötilan muutokset.

Rikkoutuessaan karkaistu lasi menee pieniin raemaisiin osiin, joilla ei ole tavalliselle lasille ominaista leikkaavaa terävää reunaa. Tämä ei kuitenkaa tarkoita sitä, että karkaistu lasi olisi täysin turvallinen. Se voi edelleen aiheuttaa haavoja ja/tai tapaturmia. Ole tietoinen karkaistua lasia koskevista vaaratekijöistä ja noudata huolellisesti varotoimenpiteitä. Jos vaurioituneen karkaistun lasin käyttöä jatketaan, voi seurauksena olla lasin odottamaton pirstoutuminen ja käyttäjän ja/tai sivullisiin kohdistuvat mahdolliset tapaturmat.

Vältä karkaistun lasin kosketusta hiekkaan, kiviin jne., koska ne voivat aiheuttaa pirstoutumisen. Säilytä kaukana äärimmäisen kuumista ja kylmistä paikoista. Älä upota sitä kylmään tai kuumaan veteen.